VIELÄ OSITTAIN LOMALLA – RAJATUT AUKIOLOAJAT

Vko 29: hoitoaikoja on ma 19.7. ja ke 21.7.  

Vko 30: hoitoaikoja on ma 26.7., ke 28.7. ja to 29.7.

TERVETULOA!

KEUHKOJEN PUHDISTAMINEN ON TÄRKEÄÄ KORONAN(KIN) AIKANA

Keuhkojen kautta saamme elimistöömme elintärkeää happea, joten on erityisen tärkeää että ne toimivat kunnolla. Keuhkot ottavat valitettavasti vastaan myös hengittämämme taudinaiheuttajat ja tarjoavat niille otollisen kasvualustan. Annan tässä artikkelissa muutamia vinkkejä keuhkojen vahvistamiseen.

Jostain syystä toiset sairastuvat helpommin kuin toiset, joku saa kaikki kausiflunssat ja vatsataudit kun taas toinen mennä porskuttaa pöpöistä ja kylmettymisistä välittämättä! Osalla ihmisistä immuunijärjestelmä toimii hyvin ja elimistö pystyy selättämään taudinaiheuttajat ennen kuin ne puhkeavat sairaudeksi asti, osalla tämä elimistön oma puolustusmekanismi on heikentynyt.

Heikentymiseen voi olla lukuisia syitä, kuten

  • myrkkyjen kertyminen elimistöön esim. ilmansaasteista
  • työperäiset altistukset (homeitiöt, puupöly, raskasmetallit, liuottimet tms)
  • liiallinen stressi ja väsymys
  • sairaudet ja onnettomuudet
  • perinnölliset syyt.

KEUHKOJEN PUHDISTAMINEN

Uskon vahvasti sairauksien torjumiseen ja immuniteetin parantamiseen kehon puhdistamisen kautta. Maalaisjärkikin jo sanoo että puhdas keho toimii paremmin!

Suolahuonehoito

Suolahuonehoito on tehokkain tuntemani keino keuhkojen puhdistamiseen. Sillä on voimakas limaa irrottava vaikutus ja liman mukana keuhkoista tulee ulos bakteereita sekä sinne kertynyttä pölyä ja muuta ylimääräistä. Puhdistaminen parantaa keuhkojen toimintakykyä ja siten myös vahvistaa niitä.

Hoito otetaan vastaan suolalla vuoratussa huoneessa, hienojakoista, puhdistettua suolapölyä hengittäen. Pienenpienet suolahiukkaset tunkeutuvat syvälle hengitysteiden äärimmäisiin sopukoihin saakka. Antiseptisten ominaisuuksiensa ansiosta suola estää bakteereita kiinnittymästä limakalvoille. Suolahuoneessa on voimakas ionisaatio, joka syntyy suolalla vuoratuista huokoisista pinnoista katossa ja seinissä sekä suuresta suolamäärästä huoneen lattialla. Jos hengittäminen tuntuu raskaalta eikä henki kulje kunnolla, suolapöly ja ionisaatio yhdessä helpottavat hengittämistä.

Suolahuonehoito

  • auttaa hengittämään vapaammin
  • auttaa lievittämään hengitysteiden oireita
  • parantaa unen laatua
  • puhdistaa hengitysteitä luonnollisella tavalla.

Lue tästä mihin muuhun suolahuonehoito auttaa.

Suolapiippu

Keuhkojen puhdistamisessa hyvä kakkossijan ansaitsee suolahuoneen ”pikkuveli” suolapiippu, virallisemmin suolahengityslaite. Se jäljittelee suolahuoneen olosuhteita (lukuunottamatta ionisaatiota) ja on myös tehokas keuhkojen puhdistaja, joka on parhaimmillaan silloin kun pääsyä suolahuoneeseen ei ole, esimerkiksi matkoilla tai karanteenin vuoksi.

Suolapiippu on täytetty mineraalirikkaalla luonnonsuolalla ja siinä on mukana nenäkappale ylähengitysteille. Samalla laitteella hoidat siis sekä keuhkot ja keuhkoputket että poskiontelot.

Hengityslaitteen hoitava vaikutus on tehokkain kuuriluontoisesti päivittäin käytettynä, mutta sitä voidaan käyttää myös satunnaisesti tarvittaessa vaikka silloin kun astma- tai katupölykohtaus iskee.

Saat suolapiipun suolahuoneen kaupasta ilman toimituskuluja. Jos haluat noutaa piipun suolahuoneelta, muistathan sopia ajan etukäteen puhelimitse, puh. 041 5021 210.

Liikunta ja ennaltaehkäisy

Puhdistamisen lisäksi keuhkoja vahvistaa niiden käyttäminen! Reipas liikunta raittiissa ulkoilmassa lisää keuhkokapasiteettia ja ylämäkijuoksu laittaa limat liikeelle. Oleellista osaa koko kehon vahvistamisessa näyttelee myös terveellinen ruoka sekä tarvittaessa vitamiinit ja lisäravinteet.

Keuhkojen puhdistaminen on tärkeää toki muulloinkin kuin flunssakaudella ja puhunkin mieluummin terveyden, kuin sairauden hoidosta. Itsensä hoitamista suolahuonehoidolla voidaan kutsua myös terveyden ylläpitämiseksi tai jos sairastuminen kummittelee jo mielessä, niin ennaltaehkäisemiseksi. Tämä teksti ei koske pelkästään koronaa eivätkä ehdotetut toimenpiteet takaa etteikö virus voisi tarttua.

Kirjoittajasta

Artikkelin kirjoittaja Piritta Peuranen on koulutukseltaan bioresonanssiterapeutti ja parantaja ja hän on työskennellyt paljon myös kraniosakraaliterapian parissa. Piritta on toiminut suolahuoneyrittäjänä Lahdessa syksystä 2010 lähtien, jo10 vuotta. Tuona aikana hänelle on kertynyt rutkasti kokemusperäistä tietoa suolahuonehoidon vaikutuksesta keuhkosairauksiin ja keuhkojen hyvinvointiin. Aiemmat koulutukset ovat antaneet laajan ymmärryksen ihmisen kokonaisvaltaisesta terveydestä, mikä hyödyttää suolahuoneen asiakkaita muutenkin kuin vain keuhkojen osalta.

Suolahuone sisältä, hoidettavan näkökulmasta

YKSITYISAIKA TARJOUKSESSA 60€!

Tule perheen kanssa tai omalla tutulla porukalla vahvistamaan ja puhdistamaan keuhkojasi, ennaltaehkäisemään flunssaa ja rentoutumaan!

Suolalla on antiseptisiä ominaisuuksia, joten se vaikuttaa bakteereja vähentävästi sekä ehkäisee niiden kiinnittymistä limakalvoille. Suolahoito irrottaa keuhkoista limaa ja sen mukana muutakin sinne kuulumatonta.

KORONASTA
Suolahuoneen voimakas ionisaatio ja ilman suolapitoisuus edesauttavat sitä, että taudit eivät siellä helposti tartu. Hoidon turvallisuus on meille äärimmäisen tärkeää, joten varmuuden vuoksi; ÄLÄ TULE JOS JO OLET FLUNSSAINEN! Otamme vastaan myös viime hetken peruutuksia tässä tilanteessa.

Emme myöskään tarjoa kaapua vaatteiden suojaksi, koska emme pysty pesemään niitä jokaisen asiakkaan jälkeen. Tule siis sellaisissa VAATTEISSA, JOTKA SAAVAT SUOLAANTUA tai vaihda paikan päällä uimapukuun, shortseihin, kesämekkoon tms.

Voit soittaa ja kysyä neuvoa jos sinua askarruttaa jokin, puh. 041 5021 210.

Ajanvaraus https://vello.fi/lahdensuolahuone/ tai puhelimitse.
Jos varaat yksityisajan netistä, varaa kaikki neljä paikkaa (vaikka teitä tulisi vähemmän kuin neljä).

TERVETULOA!

PS. Jos olette isompi perhe tai muutenkin tekemisissä toistenne kanssa, huoneeseen mahtuu muutama lisää.