Ei tätä kukaan muu tee
niin kuin sinä.

Tarinani – Piritta peuranen

Lahti on siitä erityinen kaupunki, että sinne nousi jo vuonna 2004 yksi Suomen ensimmäisistä suolahuoneista. Vuonna 2010 Lahden suolahuoneen perustaja tarjosi yritystä hoidettavakseni. Se ei ollut suunnitelmissani, mutta tein päätöksen heti ja muutin takaisin synnyinkaupunkiini.

Suola on vanha hoitomuoto, jonka juuret juontavat keskiajalle. Tehokkaana luontaisterveyden lähteenä suolahoito edustaa minulle tärkeitä arvoja. Tunnelmaltaankin suolahuone on oma maailmansa, kuin keidas, jossa turhat ajatukset ja huolet saa jättää kynnyksen tuolle puolen.

Koen tehtäväkseni auttaa ihmisiä voimaan hyvin. Haluan rohkaista ihmisiä ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan luontaishoitojen avulla. Toivonkin, että Lahden suolahu one tunnetaan paikkana, josta voi kysyä neuvoa vaikkapa homealtistukseen, saada uusia näkökulmia sekä syventää tietämystään erilaisista hoitomuodoista.

Jokainen asiakas saa meillä yksilöllisen huomion. Hoidon puitteissa voin myös mielelläni ohjata eteenpäin, mikäli näen, että asiakas voisi siitä hyötyä. Suolahuoneellani vierailee tekijöitä hierojista käsillä parantajiin ja seison henkilökohtaisesti näiden osaajien ammattitaidon takana.

Usein kävijä yllättyy suolahoidon tehosta. Se tuntuu palkitsevalta myös minulle yrittäjänä, sillä näen kovasti vaivaa sen eteen, että kokemuksen laatutaso on korkea. Huolehdimme laitteiden puhdistamisesta ja säädöistä päivittäin. Suolakoneeni valmistaja totesikin kerran: ”Ei tätä kukaan muu tee niin kuin sinä.” Pidän kiinni laatutasosta, sillä näen suolahuoneen aidosti hoitokeinona, en yksinomaan rentoutumispaikkana, vaikka sellaisiakin toki tarvitaan.

Hyvän hengityksen merkitystä ei ehkä tule ajatelleeksi ennen kuin ongelmia ilmenee. Suolan puhdistava ja vahvistava vaikutus kannattaakin kokea itse. Meiltä lähtiessä olo on kevyt, vaikka ei muuta olisi tehnyt kuin hetkisen levähtänyt suolahuoneen tuolissa.

Tervetuloa kokemaan
suolan parantava vaikutus